Wij bouwen jouw toekomst

Opslag golfplaten Eternit
Opslag golfplaten Eternit

Wij produceren toekomstgerichte en duurzame dak- en geveloplossingen in vezelcement, waarmee je comfortabel, esthetisch en met respect voor het milieu kunt wonen.

Betrouwbare partner
Al onze medewerkers spannen zich maximaal in om op een flexibele en doelmatige manier tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. We zijn een stabiele en betrouwbare organisatie, partner en marktpartij voor alle belanghebbenden.

Uitmuntende kwaliteit van onze producten en service
Daar gaan we voor! De kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel geschreven.

Alle bouwproducten van Eternit B.V. genieten wereldwijd een groot vertrouwen en een uitstekende reputatie. Niet alleen door de gedegen kwaliteit, maar zeker ook door de professionele service en ondersteuning. In de loop der jaren heeft Eternit B.V. het productassortiment verfijnd, waarbij het streven naar verbetering van duurzaamheid, technische en esthetische aspecten steeds voorop staat.

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit B.V. iedere dag haar missie waarmaakt. Daartoe streeft Eternit naar continuïteit en ontwikkelt en vervaardigt haar producten en diensten op moderne wijze, rekening houdend met het milieu, en gebaseerd op haar solide technologie en marktkennis.

Een optimaal evenwicht tussen mens, natuur en winst

Jaarlijks produceert Eternit B.V. in Goor zo'n 10 mio m² plaatmateriaal (5 mm dik). De gemaakte producten bestaan voor ruim 90% uit cement en vulstoffen. Hieraan worden in het proces kunststofvezels toegevoegd voor de procesvoering en versterking van de producten.

Onze golfplaten worden niet alleen op de Nederlandse markt verkocht, maar ook buiten de Nederlandse landsgrenzen. Meer dan 50% van onze productie is bestemd voor export naar België, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Duitsland en de Nederlandse Antillen.

Lees alles over onze maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen

Asbestverleden

Sinds 1993 geldt in Nederland een asbestverbod, onder meer voor asbestcement.

Veelgestelde vragen

Ontdek ons uitgebreide assortiment

VIND EEN VERKOOPPUNT

Op zoek naar een dealer van Eternit materialen? Voer je postcode in en vind een dealer in je buurt.

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure