Mogelijkheden met Cedral sidings

Met Cedral sidings kies je voor een duurzaam en eigentijds materiaal. Geen wonder dat het dus vaak gekozen wordt bij renovaties om een mooi geheel te creëren tussen je nieuwe aanbouw, uitbouw of dakkapel en je bestaande woning. Maar wist je dat je ook een nieuwe woning volledig of gedeeltelijk van Cedral gevelstroken kan voorzien? Zo past je woning helemaal bij jouw stijl!

Voor renovatie en nieuwbouw

Denk je aan een make-over van je woning? Een dakkapel, aanbouw, uitbreiding of nieuwbouw? Wil je jouw gevel renoveren? Laat je creativiteit de vrije loop: met de Cedral sidings kan het allemaal.

Combineren met materialen

De tijdloze look van Cedral geeft cachet aan elke woning. Ideaal dus om te mixen met andere bouwmaterialen! Combineer de Cedral sidings met baksteen, pleisterwerk of andere materialen tot een harmonieus geheel.

Slimme toebehoren

Het Cedral-gamma bevat alles om je gevel mooi af te werken. Onze schroeven en clips zorgen dat de gevelstroken goed en snel te monteren zijn. Cedral heeft ook een slimme oplossing voor hoeken en randen in huis. Een reeks profielen in de kleuren van de sidings maken de afwerking van je gevel eenvoudig. De profielen zijn snel te plaatsen en zorgen voor een nette randafwerking.

Assortiment

Cedral stroken zijn vervaardigd uit vezelcement, een uiterst duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. De gevelstroken zijn verkrijgbaar in een waaier van kleuren en met een cederhoutstructuur of een licht gestructureerd uitzicht.

Klassieke keuze

Met Cedral Lap Wood kies je voor een gevelstrook met houtnerfstructuur die overlappend geplaatst wordt.

Cedral Wood

Zachte finish

Cedral Lap Smooth wordt nog steeds overlappend geplaatst, maar heeft geen klassieke houtnerfstructuur en zorgt dus voor een mooi egaal geheel.

Cedral Smooth

Moderne houtlook

Wil je toch de warme uitstraling van hout, maar een strakkere afwerking? Cedral Click Wood, een topper in ons assortiment, is voorzien van een tand-en-groef systeem.

Cedral Click Wood

Strakke uitstraling

Voor een effen en strakke look die bij alle moderne woningen past, is Cedral Click Smooth de ideale oplossing dankzij het tand-en-groef systeem en de effen structuur.

Cedral Click Smooth
Cedral sidings monster Eternit

Gratis monster

Cedral sidings monster Eternit

Referentiefoto’s en productinformatie zijn al een bron van informatie, maar je wilt natuurlijk wel weten hoe het er nu echt uitziet en de kleur in het daglicht bekijken. Goed nieuws! Je kan op een eenvoudige manier gratis monsters aanvragen van onze producten. 

Hoe? Ga naar het gewenste product in ons productoverzicht, voeg vervolgens de gewenste monsters toe door op het winkelmandje te klikken en rond daarna je bestelling af. De gevraagde monsters komen eerstdaags jouw richting uit.

Gratis monster

VIND EEN VERKOOPPUNT

Op zoek naar een dealer van Eternit materialen? Voer je postcode in en vind een dealer in je buurt.

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure