TECTA-bescherming

Met TECTA trotseren jouw gevel en dak de meest extreme omstandigheden. Want een ingenieuze, gepatenteerde coating beschermt het lei-oppervlak tegen waterabsorptie, schade en verkleuring. TECTA-leien zien er dus levenslang mooi uit: ze houden altijd hun strakke vorm, egale kleur en authentieke look.

TECTA bescherming leien Eternit

Klaar voor de toekomst

TECTA bescherming leien Eternit

TECTA-leien zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden: van een brandende zon tot een helse winter of een staalharde hagel- of regenbui. Ook vuil, stof, krassen en zelfs graffiti laten geen sporen na op deze matte textuurlei. Ze houdt altijd haar strakke vorm, egale kleur en authentieke look. Kies dus voor bescherming van het hoogste niveau. Kies voor de toekomst.

Bestel je gratis TECTA-monster

Bescherming van het hoogste niveau

Je leien zien er levenslang als nieuw uit, want TECTA beschermt tegen:

TECTA leien beschermd tegen krassen Eternit

Krassen en stoten

TECTA leien beschermd tegen krassen Eternit

TECTA-leien zijn voorzien van een gepigmenteerde coating die wordt uitgehard met uv. Deze leien beschermen zes tot tien keer beter tegen krassen en stoten dan de klassieke standaardlei.

TECTA leien beschermd tegen vervorming Eternit

Vervorming

TECTA leien beschermd tegen vervorming Eternit

TECTA-leien beschikken over een waterdicht oppervlak. Hierdoor behouden ze te allen tijde hun strakke vorm. Interne of externe spanningen hebben geen invloed op de vormvastheid van de TECTA-lei.

TECTA leien beschermd tegen stof Eternit

Stof en vuil

TECTA leien beschermd tegen stof Eternit

TECTA-leien beschikken over een verzegeld oppervlak waardoor ze beschermd zijn tegen alle vuil en stof. Zelfs graffiti gaat er snel en makkelijk af.

TECTA leien beschermd tegen uitbloeiing Eternit

Uitbloeiingseffecten

TECTA leien beschermd tegen uitbloeiing Eternit

De TECTA-lei heeft een unieke matte en getextureerde uitstraling die het product een eigen authentieke uitstraling geeft. Het verzegelde waterdichte oppervlak zorgt er ook voor dat ze gevrijwaard zijn van witte uitbloeiingseffecten.

TECTA leien beschermd tegen verkleuring Eternit

Verkleuring

TECTA leien beschermd tegen verkleuring Eternit

TECTA-leien blijven levenslang mooi. Dankzij de unieke afwerking bewaren ze hun authentieke, matte kleur. Bij blootstelling aan uv behouden TECTA-leien hun kleur en uitstraling drie keer zo lang als standaard leien.

Extra bescherming? Extra garantie!

Een lei die er levenslang als nieuw uitziet? Wie garandeert dat? Wij! Onze revolutionaire TECTA-lei heeft al de zwaarste tests doorstaan, en dus bieden we er ook ijzersterke garanties bij. Zo krijg je:

  • 30 jaar garantie op intrinsieke waarden zoals de waterdichtheid, vorstweerstand en buigsterkte
  • 20 jaar garantie op de homogene veroudering, we garanderen dus dat je product gelijkmatig veroudert en zijn basistint behoudt
  • 10 jaar garantie tegen korstmossen, het TECTA-oppervlak biedt maximale bescherming gedurende 10 jaar

Assortiment

Alterna TECTA leien Eternit

Alterna TECTA

Alterna TECTA leien Eternit

Een veelzijdige topper met een vlakke, uitgepuurde afwerking dankzij de rechte randen en het matte textuuroppervlak. Leverbaar in zes zachte tinten.

Alterna TECTA
New Stonit TECTA leien Eternit

New Stonit TECTA

New Stonit TECTA leien Eternit

De uitstraling van een natuurlijke lei met zijn reliëfoppervlak, gekartelde randen en de typische matte leisteenkleur. Leverbaar in leisteengrijs.

New Stonit TECTA
Umbra TECTA leien Eternit

Umbra TECTA

Umbra TECTA leien Eternit

Een warm, gevlamd effect voor een authentieke uitstraling. Beschikbaar met rechte of gekartelde randen. Beschikbaar in bruin en grijs.

Umbra TECTA

VIND EEN VERKOOPPUNT

Op zoek naar een dealer van Eternit materialen? Voer je postcode in en vind een dealer in je buurt.

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure